Naarmate wij ouder worden komen wij steeds meer tot het besef dat ons lichaam een prachtig mechanisme is. Er kan geen computer tegenop!

Daarnaast is ons psyche van enorm belang. Sporten helpt een gezonde geest in een gezond lichaam te krijgen, klinkt cliché maar het is eerlijk waar.

Door sporten dalen je stresslevels, je hormonen komen in balans waardoor je ook buiten het sporten beter presteert: je slaapt beter, je hebt meer energie en je bent vrolijker. Wanneer het sporten goed wordt ondersteunt met voeding daalt het  vetgehalte en worden je spieren sterker.  Sterke spieren betekenen minder blessures en is een fantastische investering in de toekomst.  Je kunt een val beter opvangen met een gespierd lichaam.

Kortom, je voelt je beter en gezonder. Fitte mensen zijn nou eenmaal energieker en vitaler en hebben een sterker immuunsysteem.

De Personal Trainer neemt de tijd voor een intake en noteert jouw doel(en). Met deze informatie en een aanvullende voedingsoverzicht van 3 dagen gaat de trainer met jou aan de slag. 

Het is belangrijk dat je plezier hebt in het sporten en daarom kijken we naar wat het beste bij jou past.  Jouw Personal Trainer zorgt ook voor mentale ondersteuning, helpt je bij tegenslagen en leert je de grenzen op te zoeken van wat je kunt. Je past de trainingen in overleg met de trainer aan, aan je agenda, je sport dus wanneer het jou het beste uitkomt.

S.M.A.R.T. Personal Training is 6 dagen per week geopend. De ruimte is in zijn geheel voor jou. Op het moment dat er Personal Training wordt gegeven zijn er geen andere trainingen in de zaal. De Personal Trainer is zeer ervaren en zal je motiveren om te zorgen dat je geen enkele training mist! Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, een Personal Trainer kan voor iedere leeftijd een passend programma ontwikkelen.

Het belangrijkste is dat het doel dat jij je hebt gesteld wordt 

Go to top